Canadian Benny ' s
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać kanadyjski Benny ' s spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 75 g tłuszczu, oraz w sumie 893 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.56 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Idź do sklepu i odebrać masło, sól i pieprz, mżawka oliwy z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Placki Ziemniaczane Benny, Max & Benny ' s Potato Latkes, oraz SOS Benny Marynowany Indyk dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na małej patelni rozpuścić 1 łyżkę masła na średnim ogniu.
Dodać pomidory i szalotki i doprawić solą i pieprzem.
Saute 2 protokół następnie wymieszać w śmietanie i niech zmniejszyć 10 minut na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 2 łyżki masła do patelni i stopić.
Dodać chleb i gotować 3 do 4 minut z każdej strony.
Przełożyć na talerz. Boczek ugotować na tej samej patelni w mżawce oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Gotować boczek kanadyjski 2 do 3 minut z każdej strony.
Na pieczywo ułożyć boczek i na patelnię dodać jeszcze 1 łyżkę masła. Roztopić masło, a następnie dodać jajka, uważać, aby każdy pokój do gotowania. Smażyć na miękko lub twardo, jak chcesz. Jajka przykryć kopertami sera. Folia namiot patelni i roztopić ser.
Umieść serowe jajka na bekonie. Chochla sos pomidorowy krem dół na całym stosie jaj. Jajecznica, co?