Canadian Bacon-and-Brie Quiche

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanadyjskiego quiche z bekonem i Brie. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 343 kalorie, 23G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka jaj, kanadyjski boczek, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Brie i Canadian Bacon Quiche, Canadian Bacon and Brie Quiche, oraz Canadian Bacon Quiche.
Instrukcje
Ułóż plastry boczku na dolnej i górnej stronie lekko nasmarowanego 9-calowego ciasta, lekko nakładające się plastry.
Wyjąć skórkę z Brie i pokroić w kostkę.
W misce wymieszać jajka, kostkę Brie, majonez i kolejne 3 składniki.
Wlać mieszaninę do przygotowanego ciasta.
Piec w temperaturze 375 przez 30 do 35 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Pozostawić na 5 minut przed podaniem.
Dekorować, w razie potrzeby.