Campbell ' s Kitchen Francuskie burgery cebulowe
Need a dairy free main course? Campbell ' s Kitchen French Onion Burgers może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 566 kalorii, 30g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka amerykańskiego sera, okrągłe rolki, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Burgery z indyka wg Campbell ' s Kitchen, Francuskie Burgery Cebulowe, oraz Francuskie Burgery Cebulowe.
Instrukcje
Kształt wołowiny do 4 (1/2-inch) grube hamburgery.
Rozgrzać 10-calową patelnię na średnim ogniu.
Dodaj hamburgery i gotować, aż będą dobrze rumiane po obu stronach.
Usuń hamburgery i odstawić.
Podgrzać do wrzenia. Powrót hamburgery na patelnię i zmniejszyć ciepło do niskiej. Przykryć i gotować przez 5 minut lub aż hamburgery są gotowane przez. Top z serem i kontynuować gotowanie, aż ser topi.
Hamburgery podawać w rolkach z mieszaniną zupy do zanurzenia.