Campbell ' s Kitchen Francuskie burgery cebulowe

Campbell ' s Kitchen Francuskie burgery cebulowe
Campbell ' s Kitchen Francuskie burgery cebulowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $2.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 566 kalorii. 80 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz amerykański ser, skondensowaną zupę cebulową campbell ' s®, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Burgery z indyka wg Campbell ' s Kitchen, Francuskie Burgery Cebulowe, oraz Francuskie Burgery Cebulowe.

Instrukcje

1
Kształt wołowiny do 4 (1/2-inch) grube hamburgery.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Rozgrzać 10-calową patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Dodaj hamburgery i gotować, aż będą dobrze rumiane po obu stronach.
4
Usuń hamburgery i odstawić.
5
Wylać tłuszcz.
6
Wymieszać z zupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
7
Podgrzać do wrzenia. Powrót hamburgery na patelnię i zmniejszyć ciepło do niskiej. Przykryć i gotować przez 5 minut lub aż hamburgery są gotowane przez. Top z serem i kontynuować gotowanie, aż ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
Hamburgery podawać w rolkach z mieszaniną zupy do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn