Camembert Puree Ziemniaczane
Tłuczone ziemniaki Camembert mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 92 grosze za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka ziemniaków Yukon gold, 2 rundy ser camembert, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Spróbuj Kurczak francuski w garnku z pijanym Jus i puree Camembert, Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym, oraz Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ser pokroić na 6 klinów. Ostrożnie usunąć skórkę z sera; wyrzucić skórkę. Posiekać ser; odstawić w temperaturze pokojowej, podczas gdy ziemniaki gotują.
Umieścić ziemniaki w dużym holenderskim piekarniku; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 12 minut lub do miękkości.
Odcedzić w durszlaku; powrót ziemniaka na patelnię.
Dodać ser, mleko, sól i 3/4 łyżeczki pieprzu; zacieru z masher ziemniaków, aż będzie gładka.
W razie potrzeby udekorować szczypiorkiem i dodatkowym pieprzem.