Calzones z włoskim sosem pomidorowym

Calzones z włoskim sosem pomidorowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Calzones z włoskim sosem pomidorowym. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 716 kalorii, 42g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 3,56 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka szpinaku, ser mozzarella, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Prawdziwe Włoskie Calzones, Italian Supreme Calzones, oraz Wiatraczek Włoski Calzones dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając, aż się kruszy i nie jest już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Drenaż.
3
Połącz wołowinę, 2 1/2 szklanki sera i następne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
WołowinaWołowina
4
Rozwiń każdą skórkę pizzy i pokrój każdą skórkę na trzecie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowane Ciasto Do PizzyPrzygotowane Ciasto Do Pizzy
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
Zwiń każdą porcję na 5-calowe koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
6
Rozłóż 3/4 szklanki mieszanki mięsa równomiernie na pół każdego okręgu. Zwilżyć krawędzie wodą; złożyć ciasto na, dociskając lub zaciskając krawędzie do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
CiastoCiasto
WodaWoda
MięsoMięso
7
Umieść na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia i pokrój szczeliny na wierzchu, aby umożliwić ucieczkę pary.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Posmaruj oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
9
Piec w temperaturze 375 przez 25 do 30 minut lub do złotego koloru. Top z włoskim sosem pomidorowym; posypać pozostałym serem. Ser topić pod brojlerem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski PomidorWłoski Pomidor
SerSer
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
10
Uwaga: w razie potrzeby zamrozić pieczone kalzony do 1 miesiąca. Rozmrażać w lodówce przez noc. Owinąć calzones w folię aluminiową i piec w temperaturze 300 przez 1 godzinę lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 23 dolarów za butelkę.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn