Calzones Z Sosem Makaronowym

Calzones Z Sosem Makaronowym
Calzones z sosem makaronowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 354g białka, 377g tłuszczu, oraz w sumie 9005 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 37,01 zł / porcja, ten przepis okładki 88% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jeśli masz pod ręką ser monterey jack, pieprz, pomidory i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Calzones Z Sosem Makaronowym, Calzones z włoskim sosem pomidorowym, oraz Trzy Serowe Szynki Calzones Z Sosem Marinara Domowej Roboty.

Instrukcje

1
Wymieszać razem 5 pierwszych składników do wymieszania. Wymieszać z pepperoni i posiekanymi plastrami sera.Każdą skorupę pizzy podzielić na 2 porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
2
Rozwałkuj każdą porcję ciasta w 7-calowe koło.Łyżka 1/2 szklanki mieszanki twarogu w środku każdego koła. Złożyć ciasto nad nadzieniem, dociskając krawędzie do uszczelnienia; umieścić na lekko nasmarowanej folią aluminiową blasze do pieczenia. Nakłuć ciasto kilka razy widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Piec w temperaturze 375 przez 20 do 25 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Odstawić 5 minut.
5
Podawać calzones z ciepłym sosem makaronowym.* Posiekaną gotowaną szynkę można zastąpić plasterkami pepperoni.Sos Do Makaronu:.Podsmażyć cebulę i czosnek w gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu 10 minut lub aż cebula będzie miękka. Wymieszać pokrojone w kostkę pomidory i pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i dusić, często mieszając, 2 godziny. Podzielić na porcje receptury; i zamrozić Pozostałe porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PepperoniPlastry Pepperoni
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Szynka GotowanaSzynka Gotowana
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki

Składniki

2Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)2Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)2kilogramypomidory pokrojone w kostkę, nieduszonepomidory pokrojone w kostkę, nieduszone2kilogramypomidory pokrojone w kostkę, nieduszonepomidory pokrojone w kostkę, nieduszone2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetwarożek twarogowytwarożek twarogowy11 łyżka suszonego oreganoGorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)11 łyżka suszonego oreganoGorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)1łyżka czerwony ocet winnyolej do smażenia, najlepiej rzepakowyolej do smażenia, najlepiej rzepakowy11 łyżka suszonego oreganoposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki11 łyżka suszonego oreganoposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki4ząbki czosnku, posiekaneząbki czosnku, posiekane4ząbki czosnku, posiekaneząbki czosnku, posiekane1Batoniki toffi Heatholiwki drylowane, dojrzałe lub faszerowane papryką, opcjonalnieoliwki drylowane, dojrzałe lub faszerowane papryką, opcjonalnie22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzususzone włoskie przyprawysuszone włoskie przyprawy22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzususzone włoskie przyprawysuszone włoskie przyprawy42 łyżki roztopionego masłaser Monterey jack, posiekanyser Monterey jack, posiekany2smallscebula posiekanacebula posiekana2smallscebula posiekanacebula posiekana32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzustarty parmezanstarty parmezan32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzustarty parmezanstarty parmezan4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesos do makaronu, rozmrożonysos do makaronu, rozmrożony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuchy pokruszony czerwony pieprzsuchy pokruszony czerwony pieprz1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuchy pokruszony czerwony pieprzsuchy pokruszony czerwony pieprz99opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepakiet plastry pepperoni, posiekanepakiet plastry pepperoni, posiekane99opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepakiet plastry pepperoni, posiekanepakiet plastry pepperoni, posiekane567opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgecansrefrigerated przygotowane ciasto do pizzycansrefrigerated przygotowane ciasto do pizzy567opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeschłodzone przygotowane ciasto do pizzyschłodzone przygotowane ciasto do pizzy11 łyżka suszonego oregano5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych11 łyżka suszonego oregano5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej680opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu680opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw2Średnia żółta cebula, posiekana1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Piccini Chianti Classico z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn