Calzones
Calzones może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 6,39 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 118g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 1079 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 357 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz nadzienie: Dowolna ulubiona kombinacja mięsa, nadzienie: Dowolna ulubiona kombinacja mięsa, ciasto na pizzę z cienką skórką i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mięso można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Calzones, Calzones, oraz Hot, Hot, Hot Calzones.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.