California Stir-Fry
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? California Stir-Fry może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.66 za porcję. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 15g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kiełków fasoli, czosnek, Catalina dressing i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby wykorzystać gingerroot można śledzić to danie główne z Gingerbread Cookie Bites (przepis bezglutenowy*) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Spróbuj Stek Sezamowy Stir Fry, Wołowina i kapusta Stir Fry, oraz Kurczak z brokułami Stir-Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 2 Łyżki. opatrunek i 1 łyżka. sos sojowy w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; podsmażyć 3 min. albo do końca.
Zdjąć z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Dodaj wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem kiełków fasoli na patelni; Stir-fry 5 min. lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące-delikatne.
Wymieszać z kiełkami kurczaka i fasoli; smażyć 3 do 5 min. lub aż do przegrzania.