California Salad Bowl to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać awokado, oliwki, ser cheddar, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak California Roll-In-A-Bowl Salad, California Quinoa Bowl, oraz California Sushi Bowl.
Instrukcje
1
W blenderze lub robocie kuchennym wymieszaj awokado, sok z cytryny, majonez, sos pieprzowy, oliwę z oliwek, czosnek i sól. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
W dużej misce, wrzucić razem sałata rzymska, ser Cheddar, pomidory, zielona cebula, zielone oliwki, i chipsy kukurydziane. Wymieszać z mieszaniną opatrunku awokado tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Posiekany Koperek Lub Dowolne świeże Zioła, Które Lubisz
Cały Imbir, Rozgnieciony
Chipsy Kukurydziane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Suszony Pieprz Arbol
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu