California Salad Bowl to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać awokado, oliwki, ser cheddar, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak California Roll-In-A-Bowl Salad, California Quinoa Bowl, oraz California Sushi Bowl.
Instrukcje
1
W blenderze lub robocie kuchennym wymieszaj awokado, sok z cytryny, majonez, sos pieprzowy, oliwę z oliwek, czosnek i sól. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Suszony Pieprz Arbol
Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W dużej misce, wrzucić razem sałata rzymska, ser Cheddar, pomidory, zielona cebula, zielone oliwki, i chipsy kukurydziane. Wymieszać z mieszaniną opatrunku awokado tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)