Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj kanapki California Niçoise. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.14 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, majonez, długi i 3 do 4 cale szerokości, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kanapka z tuńczykiem Nicoise z Sandwich Thins®, Kanapka Z Sałatką Nicoise, oraz Kanapka Z Tuńczykiem Nicoise.
Instrukcje
1
Bochenek pokroić na pół wzdłuż. Wyjmij około 3/4 chleba z górnej i dolnej połowy, aby utworzyć kieszenie; wyrzuć wyłowiony chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
2
W małej misce ubić majonez, czosnek i skórkę cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z Cytryny
Majonez
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
3
Rozłóż obficie wewnątrz górnej połowy bochenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (około
4
W średniej misce wymieszać tuńczyka, estragon, ocet, sól i pieprz do smaku. Łyżka do dolnej połowy bochenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Estragon
Ocet
Tuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Top mieszanki tuńczyka z plastrami rzodkiewki, następnie pomidor, jajka i plastry awokado. Oliwki łyżka na wszystkich i top z drugiej połowy bochenka. Aby służyć, pokroić na 6 równych porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Awokado
Oliwki
Rzodkiewka
Pomidor
Jajko
Tuńczyk
6
Parowanie wina: świeża, żywa wytrawna ros-najlepiej Grenache-jest świetna do tej kanapki; lukrecja w winie może echo estragonu w kanapce.