California Milk Punch

California Milk Punch
California Milk Punch to bezglutenowe i wegetariańskie napój. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś laskę cynamonu, lód, torebki herbaty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 120 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Schłodzona Kalifornijska zupa z awokado z mlekiem kokosowym, Poncz Mleczny, oraz Poncz Mleczny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pisco, rum, skórkę z cytryny, sok z cytryny i przyprawy w pojemniku 2-quart. Przykryć i pozostawić do zaparzenia w temperaturze pokojowej przez 2 dni.Ustaw duży sitko o drobnych oczkach na dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
PrzyprawyPrzyprawy
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Wlać infuzyjną mieszaninę pisco przez sitko i wyrzucić zawartość Sitka; odstawić infuzyjną mieszankę pisco na bok.Przynieś brązowy cukier i wodę do gotowania na wolnym ogniu w małym rondlu na dużym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
3
Wyjmij patelnię z ognia, dodaj torebki herbaty i pozostaw strome na 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Torebka Na HerbatęTorebka Na Herbatę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjmij torebki herbaty, naciskając na nie tylną łyżką, aby wyodrębnić cały płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Torebka Na HerbatęTorebka Na Herbatę
EkstraktEkstrakt
5
Do wlewanego pisco dodać syrop z zielonej herbaty i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona HerbataZielona Herbata
SyropSyrop
6
Umieść mleko w małym rondlu na średnim ogniu, aż będzie prawie gorące i osiągnie 60° na termometrze natychmiastowego odczytu (nie pozwól mieszaninie pary), o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Dodać mleko do mieszanki pisco-tea i wymieszać, aby połączyć (będzie zsiadać). Przykryć i przechowywać w lodówce przez 3 dni.Wyłóż sitko o drobnych oczkach z gazą i ustaw je na dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
SernikSernik
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Wlać stempel mleczny przez sitko i wyrzucić zawartość Sitka.
Składniki, których będziesz potrzebować
PunchPunch
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
9
Przenieść stempel do pojemnika 2-quart i przechowywać w lodówce. Przed podaniem wymieszać, aby odtworzyć składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PunchPunch
10
Podawać schłodzone na lodzie, posypane świeżo startą gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
LódLód
TrudnośćEkspert
Gotowe W120 hrs, 30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn