California Jalapeno Trout

California Jalapeno Trout to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 650 kalorii, 71g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Na $8.59 za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka papryki, zielonej cebuli, papryka jalapeno i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby wykorzystać mango można śledzić to danie główne z Babeczki Paleo Mango z masłem Mango jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ser pokryty, boczek zawinięty Jalapeno Popper hamburgery z pieczonym majonezem Jalapeno, Jalapeno Kettle Chip Crusted Chicken with Jalapeno Ranch, oraz California Hot Dog.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu i umieść stojak 3 cale nad węglami.
W średniej misce, wymieszać zieloną cebulę, kolendra, papryka, mango, oliwa z oliwek, sok z limonki, sól czosnkowa, i czarny pieprz; odstawić. Lekko pokryć cztery kwadraty folii oliwą z oliwek lub sprayem do gotowania.
Umieścić rybę po przekątnej na folii, a każda z nich nadziewać 1/4 farszu z mango. Jeśli nie wszystko mieści się wewnątrz ryby, po prostu umieść resztę na wierzchu ryby. Złóż rogi folii na głowie i ogonie ryby, a następnie złóż pozostałe rogi na ciele ryby.
Gotować paczki z obu stron przez około 20 minut, aż ryba ugotuje się i łatwo się płatkuje.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava
Wina wykorzystywane do produkcji cava są wybierane z wielką starannością i podlegają okresowi leżakowania wynoszącemu co najmniej cztery lata. Po 24 miesiącach – i raz w roku – dojrzewające butelki poddawane są technice déplacé, która polega na wytrząsaniu butelek w celu homogenizacji drożdży i uzyskania większej ekstrakcji pod względem ich aromatycznego i smakowego potencjału w ciągu ponad 48 miesięcy leżakowania. Rezultatem jest delikatna cava o jasnożółtym zabarwieniu, jasnych złotych odcieniach i niesamowitym blasku, a także ciekawe, złożone i mocne bukiety.Mieszanka: 60% Xare-lo, 20% Macabeo i 20% Parellada