Calgary Stampede Ribs

Calgary Stampede Ribs
Jeśli masz z grubsza 2 godziny i 45 minut spędzić w kuchni, żeberka Calgary Stampede mogą być ogromne bezglutenowe przepis do wypróbowania. Za 2,74 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 56g białka, 53g tłuszczu i w sumie 854 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś brązowy cukier, cebulę, sos worcestershire i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 63%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Calgary Stampede Ribs, Big John ' s Calgary Stampede Flap-Jacks, oraz Stampede Stek Kanapki.

Instrukcje

1
Pocierać żeberka czosnkiem; umieścić na płytkiej brytfannie. Przykryj i piecz w temperaturze 325° przez 2 godziny. Lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Połącz przyprawy i natrzyj żeberka. Przykryj i wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
3
W małym rondelku podsmaż cebulę na maśle do miękkości. Dodaj pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotuj i mieszaj, aż zgęstnieje, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4
Zdjąć z ognia; odstawić 3/4 szklanki.
5
Posmaruj żeberka pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
6
Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 12 minut, obracając i polewając sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Podawać z zarezerwowanym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn