Jeśli masz z grubsza 2 godziny i 45 minut spędzić w kuchni, żeberka Calgary Stampede mogą być ogromne bezglutenowe przepis do wypróbowania. Za 2,74 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 56g białka, 53g tłuszczu i w sumie 854 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś brązowy cukier, cebulę, sos worcestershire i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 63%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Calgary Stampede Ribs, Big John ' s Calgary Stampede Flap-Jacks, oraz Stampede Stek Kanapki.
Instrukcje
1
Pocierać żeberka czosnkiem; umieścić na płytkiej brytfannie. Przykryj i piecz w temperaturze 325° przez 2 godziny. Lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
(mequite, Hikora Lub Olcha)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połącz przyprawy i natrzyj żeberka. Przykryj i wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
(mequite, Hikora Lub Olcha)
3
W małym rondelku podsmaż cebulę na maśle do miękkości. Dodaj pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotuj i mieszaj, aż zgęstnieje, około 10 minut.