Caldo Batido lub Caldo de Enfermo

Caldo Batido lub Caldo de Enfermo
Caldo Batido lub Caldo de Enfermo jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 320 kalorii, 21g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pietruszki, mielonej wołowiny, mielonego kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 105 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Caldo de Res, Caldo de Bolas, oraz Caldo De Albondigas.

Instrukcje

1
Włożyć wołowinę i wodę do blendera i miksować przez około 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Umieścić mieszaninę wołowiny w średnim garnku i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i dodać ziemniaki, hogao, kminek, sól i pieprz. Gotować około 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZiemniakZiemniak
KminekKminek
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać świeżą natkę pietruszki i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn