Caldillo
Caldillo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.6 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Jeśli masz yukon gold, mielony kminek, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 49 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Crock Pot Chile Verde Gulasz (Caldillo), oraz Caldillo {Mexican Green Chile Stek Zupa} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Polać wołowinę sprayem do gotowania. Wołowinę ugotować w dużym holenderskim piekarniku pokrytym natryskiem na dużym ogniu 3 minuty; wymieszać z cebulą. Gotować 5 minut lub aż płyn odparuje i wołowiny i cebuli są rumiane.
Wymieszać 3 szklanki wody, pomidorów i kminku; przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniego; gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Dodaj ziemniaka; przykryć i dusić 10 minut lub do ziemniaka jest miękka.
Zdjąć z ognia; w razie potrzeby wymieszać kolendrę.