Calamari Marinara

Calamari Marinara
Calamari Marinara wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 4,46 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwki, pomidory w puszkach, rurki kalmarów i macki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Spróbuj Kalmary smażone na patelni z pikantną marynatą nad Linguine, Kalmary Wigilijne / Calamari in Umido per la Vigilia di Natale, oraz Kalmary dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij rurki kalmarów na pierścienie o grubości 1/4 cala. Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rurki SquidRurki Squid
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
2
Dodaj czosnek i cebulę; smażyć 3 minut lub do miękkości i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
3
Dodaj pierścienie kalmarów i macki, bulion i następne 5 składników. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Dodaj szpinak, oliwki, i orzeszki piniowe; dusić 8 minut lub aż szpinak zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn