Calabrian Spiedini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kalabryjskiego Spiedini. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 211 kalorii, 13g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, california chili w proszku, płatki chili, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Kalabryjskie Klopsiki, Miecznik Kalabryjski Styl, oraz Kurczak kalabryjski al Mattone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dobrze doprawić wieprzowinę dużą ilością czarnego pieprzu i szarej soli. Czosnek mielić, a następnie posypać solą, aby ułatwić proces zacierania. Używając boku noża, rozgnieść go do pasty (proces ten jest wspomagany, jeśli posypać czosnek z odrobiną soli, aby pomóc go rozbić). Puree czosnek smak będzie rozprzestrzeniać się w całej kiełbasy łatwiej niż mielonego czosnku.
Dodać czosnek do kiełbasy, a następnie dodać California chili w proszku (jest to słodkie chili, które daje kiełbasę silny czerwony kolor).
Dodać płatki chili, piwo i nasiona kopru włoskiego i dobrze wymieszać. Przykryć kiełbasę w misce z folią i przechowywać w lodówce na noc.
Uwaga szefa kuchni: jeśli chcesz przetestować kiełbasę wieprzową do przyprawiania, smaż trochę na małej patelni z odrobiną oliwy z oliwek przed degustacją. Pamiętaj, że zawsze możesz dodać więcej przypraw, ale nigdy nie możesz jej zabrać!
Tuż przed cookout, moczyć 12-calowe drewniane szaszłyki w wodzie przez 1 godzinę, aby nie zapaliły się po umieszczeniu ich na grillu. Przykryj arkusz ciastek folią aluminiową. Uformuj kiełbasę w klopsiki wielkości baseballa i umieść na arkuszu ciastek. Aby utworzyć spiedini, spłaszczyć kulki na paszteciki, umieścić 2 szaszłyki w środku patty kiełbasy, a następnie owinąć Patty mocno wokół szaszłyku. Owiń spiedini w folię, której użyjesz, aby przynieść je do grilla.
Spiedini umieścić na chłodniejszej części węgli lub na średnim grillu.
Skropić oliwą z oliwek. Grilluj przez około 10 minut z każdej strony, aż dobrze ugotujesz.