Calabrese Antipasto

Calabrese Antipasto
Calabrese Antipasto może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 17g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz chrzan, ketchup, marynowane karczochy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kuskus Antipasto Sałatka z pomidorem Vinaigrette PLUS szaszłyki Antipasto, Pesto Calabrese, oraz Pizza Calabrese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie przygotowane i odsączone warzywa umieścić w osobnych miseczkach i zarezerwować ich soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W dużym rondlu, połączyć ketchup, Worcestershire, chrzan, sos pomidorowy, ocet estragonowy, brązowy cukier, czosnek, sok z cytryny,i cayenne. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet EstragonowyOcet Estragonowy
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
RamięRamię
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i soli go obficie. Blanszować kalafior przez około 2 minuty; nadal powinien być chrupiący. Za pomocą skimmera przenieś różyczki na tacę, aby szybko ostygły. Powtórz z marchewką, a następnie z selerem naciowym, gotując je na tyle długo, aby usunąć ich surowy smak; będą gotowane później.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SkimmerSkimmer
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodaj biały ocet winny do wody i blanszuj grzyby przez 1 minutę (ocet utrzyma grzyby białe).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
5
Odcedzić i rozłożyć grzyby na tacy, aby szybko ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Dodaj kalafior, marchew, seler i grzyby do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
7
Dodaj soki z konserw i słoików warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
8
Dodaj pepperoncini, oliwki, ogórki kiszone, cebula, i karczochy serca i wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trójkolorowe Chipsy TacoTrójkolorowe Chipsy Taco
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
9
W sterylizowanych słoikach konserwowych umieść 1 łyżeczkę octu estragonowego (zagwarantuje to świeżość). Załaduj sosowane warzywa do słoika, używając lejka o szerokich ustach, aby uniknąć bałaganu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet EstragonowyOcet Estragonowy
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
LejekLejek
10
W jednej z dużych patelni, które zostały użyte, dodać oliwę z oliwek, tuńczyka i anchois i dobrze wymieszać. Top każdy słoik z niektórych mieszanki tuńczyka. Przykryć i przechowywać w lodówce, lub pozostawić do ostygnięcia na blacie przed podaniem. Przechowywać w lodówce przez okres do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda

Składniki

571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.anchois cynowa z kaparami, osuszonaanchois cynowa z kaparami, osuszona851 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.oliwki czarne bez pestek, osuszoneoliwki czarne bez pestek, osuszone2Batoniki toffi Heathramięramię3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeże pieczarkiświeże pieczarki1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesos pomidorowy konserwowysos pomidorowy konserwowy42 łyżki roztopionego masłamarchew, obrane i pokrojone po przekątnej w plasterki 1/2 calamarchew, obrane i pokrojone po przekątnej w plasterki 1/2 cala1kalafior pokrojony na kęsykalafior pokrojony na kęsy6krewetki i żyłkiPieprz CayennePieprz Cayenne12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek mielonyczosnek mielony2Batoniki toffi Heathchrzan preparowanychrzan preparowany1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.dziecko Koszerne ogórki koperkowe, odsączone i pokrojone 1/2 cala grubościdziecko Koszerne ogórki koperkowe, odsączone i pokrojone 1/2 cala grubości63 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny1841 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.karczochy marynowane, osuszonekarczochy marynowane, osuszone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.marynowana cebulamarynowana cebula2131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.słoik pepperoncini (marynowana zielona papryka)słoik pepperoncini (marynowana zielona papryka)1421 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.oliwki hiszpańskie nadziewane pimiento, odsączoneoliwki hiszpańskie nadziewane pimiento, odsączone42 łyżki roztopionego masławewnętrzne żeberka selera, pokrojone po przekątnej w plasterki 1/2 calawewnętrzne żeberka selera, pokrojone po przekątnej w plasterki 1/2 cala6krewetki i żyłkiSól morska, najlepiej sól szaraSól morska, najlepiej sól szara591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet estragonowy, plus więcej do słoikówocet estragonowy, plus więcej do słoików1981 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.tuńczyk zapakowany w oliwę z oliwek, odsączonytuńczyk zapakowany w oliwę z oliwek, odsączony1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet winny białyocet winny biały2Batoniki toffi HeathSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia62
Magazyn