Calabrese Antipasto może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 17g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz chrzan, ketchup, marynowane karczochy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kuskus Antipasto Sałatka z pomidorem Vinaigrette PLUS szaszłyki Antipasto, Pesto Calabrese, oraz Pizza Calabrese dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wszystkie przygotowane i odsączone warzywa umieścić w osobnych miseczkach i zarezerwować ich soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W dużym rondlu, połączyć ketchup, Worcestershire, chrzan, sos pomidorowy, ocet estragonowy, brązowy cukier, czosnek, sok z cytryny,i cayenne. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Estragonowy
Marynowana Fasolka Szparagowa
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
3
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i soli go obficie. Blanszować kalafior przez około 2 minuty; nadal powinien być chrupiący. Za pomocą skimmera przenieś różyczki na tacę, aby szybko ostygły. Powtórz z marchewką, a następnie z selerem naciowym, gotując je na tyle długo, aby usunąć ich surowy smak; będą gotowane później.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skimmer
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj biały ocet winny do wody i blanszuj grzyby przez 1 minutę (ocet utrzyma grzyby białe).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Odcedzić i rozłożyć grzyby na tacy, aby szybko ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
6
Dodaj kalafior, marchew, seler i grzyby do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
Dodaj soki z konserw i słoików warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
8
Dodaj pepperoncini, oliwki, ogórki kiszone, cebula, i karczochy serca i wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trójkolorowe Chipsy Taco
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
W sterylizowanych słoikach konserwowych umieść 1 łyżeczkę octu estragonowego (zagwarantuje to świeżość). Załaduj sosowane warzywa do słoika, używając lejka o szerokich ustach, aby uniknąć bałaganu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Estragonowy
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do Konserw
Lejek
10
W jednej z dużych patelni, które zostały użyte, dodać oliwę z oliwek, tuńczyka i anchois i dobrze wymieszać. Top każdy słoik z niektórych mieszanki tuńczyka. Przykryć i przechowywać w lodówce, lub pozostawić do ostygnięcia na blacie przed podaniem. Przechowywać w lodówce przez okres do 2 tygodni.