Calabrese Antipasto

Calabrese Antipasto
Calabrese Antipasto może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 17g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz chrzan, ketchup, marynowane karczochy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kuskus Antipasto Sałatka z pomidorem Vinaigrette PLUS szaszłyki Antipasto, Pesto Calabrese, oraz Pizza Calabrese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie przygotowane i odsączone warzywa umieścić w osobnych miseczkach i zarezerwować ich soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W dużym rondlu, połączyć ketchup, Worcestershire, chrzan, sos pomidorowy, ocet estragonowy, brązowy cukier, czosnek, sok z cytryny,i cayenne. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet EstragonowyOcet Estragonowy
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i soli go obficie. Blanszować kalafior przez około 2 minuty; nadal powinien być chrupiący. Za pomocą skimmera przenieś różyczki na tacę, aby szybko ostygły. Powtórz z marchewką, a następnie z selerem naciowym, gotując je na tyle długo, aby usunąć ich surowy smak; będą gotowane później.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SkimmerSkimmer
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj biały ocet winny do wody i blanszuj grzyby przez 1 minutę (ocet utrzyma grzyby białe).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Odcedzić i rozłożyć grzyby na tacy, aby szybko ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
6
Dodaj kalafior, marchew, seler i grzyby do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
Dodaj soki z konserw i słoików warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
8
Dodaj pepperoncini, oliwki, ogórki kiszone, cebula, i karczochy serca i wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trójkolorowe Chipsy TacoTrójkolorowe Chipsy Taco
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
9
W sterylizowanych słoikach konserwowych umieść 1 łyżeczkę octu estragonowego (zagwarantuje to świeżość). Załaduj sosowane warzywa do słoika, używając lejka o szerokich ustach, aby uniknąć bałaganu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet EstragonowyOcet Estragonowy
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
LejekLejek
10
W jednej z dużych patelni, które zostały użyte, dodać oliwę z oliwek, tuńczyka i anchois i dobrze wymieszać. Top każdy słoik z niektórych mieszanki tuńczyka. Przykryć i przechowywać w lodówce, lub pozostawić do ostygnięcia na blacie przed podaniem. Przechowywać w lodówce przez okres do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda

Składniki

57papryka habaneroanchois cynowa z kaparami, osuszonaanchois cynowa z kaparami, osuszona85papryka habanerooliwki czarne bez pestek, osuszoneoliwki czarne bez pestek, osuszone2warzywo (np. szpinak)półsłodka lub niesłodzona czekolada, posiekanapółsłodka lub niesłodzona czekolada, posiekana340papryka habaneroświeże pieczarkiświeże pieczarki1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesos pomidorowy konserwowysos pomidorowy konserwowy42 łyżki roztopionego masłamarchew, obrane i pokrojone po przekątnej w plasterki 1/2 calamarchew, obrane i pokrojone po przekątnej w plasterki 1/2 cala1kalafior pokrojony na kęsykalafior pokrojony na kęsy6trochę posiekanej cukiniiPieprz CayennePieprz Cayenne12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek mielonyczosnek mielony2warzywo (np. szpinak)chrzan preparowanychrzan preparowany1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki340papryka habanerodziecko Koszerne ogórki koperkowe, odsączone i pokrojone 1/2 cala grubościdziecko Koszerne ogórki koperkowe, odsączone i pokrojone 1/2 cala grubości6Spód: okruszki z herbatników grahamświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny184papryka habanerokarczochy marynowane, osuszonekarczochy marynowane, osuszone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia213papryka habaneromarynowana cebulamarynowana cebula213papryka habanerosłoik pepperoncini (marynowana zielona papryka)słoik pepperoncini (marynowana zielona papryka)142papryka habanerooliwki hiszpańskie nadziewane pimiento, odsączoneoliwki hiszpańskie nadziewane pimiento, odsączone42 łyżki roztopionego masławewnętrzne żeberka selera, pokrojone po przekątnej w plasterki 1/2 calawewnętrzne żeberka selera, pokrojone po przekątnej w plasterki 1/2 cala6trochę posiekanej cukiniiSól morska, najlepiej sól szaraSól morska, najlepiej sól szara591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet estragonowy, plus więcej do słoikówocet estragonowy, plus więcej do słoików198papryka habanerotuńczyk zapakowany w oliwę z oliwek, odsączonytuńczyk zapakowany w oliwę z oliwek, odsączony1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet winny białyocet winny biały2warzywo (np. szpinak)Sos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia62
Magazyn