Calabacitas con Elote (cukinia z kukurydzą)

Calabacitas con Elote (cukinia z kukurydzą)
Calabacitas con Elote (cukinia z kukurydzą) jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, pomidory roma, ziarna kukurydzy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 50 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 95 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 61%. Spróbuj Calabacitas con Elote (cukinia z kukurydzą), Sopa De Calabacitas (zupa z cukinii), oraz Elote z kluskami z cukinii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kukurydzę w rondlu z wystarczającą ilością wody do przykrycia; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2
Umieścić pokrywę na rondlu, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować do miękkości, o 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
3
Drenaż.
4
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i czosnek w gorącym oleju, aż pachnące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Wymieszać cukinię i pomidora do cebuli i czosnku; gotować razem 5 protokół. Wymieszać ziarna kukurydzy do mieszaniny; dodać pieprz poblano. Doprawić solą i pieprzem; wymieszać. Przykryć patelnię pokrywką i gotować, aż cukinia będzie miękka, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Posypać serem cotija do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CotijaSer Cotija
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn