Cakespy: Tort Urodzinowy Tost Francuski

Cakespy: Tort Urodzinowy Tost Francuski
Cakespy: tort urodzinowy francuskie tosty może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 294 kalorie, 9g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Urodziny będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1650 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, tort urodzinowy, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Porady na zdrowsze tosty francuskie + jagodowe płatki owsiane tosty francuskie, Francuski Tost Kubek Ciasto, oraz French Tost Cake Pop dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce ubijaj jajka, mleko lub śmietanę, cukier i wszelkie przyprawy, które chcesz dodać, aż mieszanina będzie w pełni połączona i lekko spieniona na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wyjmij ciasto z lodówki. To będzie działać, jeśli nie schłodzone ciasto zbyt, ale chłodzenie go przez noc utrzymuje lukier z topnienia na całej, gdy patelni smażyć ciasto. Ciasto pokroić w grube plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Na patelnię włożyć 2 do 4 łyżek masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Podgrzej palnik do średniej wysokości i pozwól roztopić masło. Gdy jest lekko bulgotanie, jesteś gotowy, aby rozpocząć smażenie plasterki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
5
Zanurz każdy kawałek ciasta w mieszaninie jaj, pokrywając go całkowicie z obu stron (śmiało i zanurz każdy kawałek).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
(Keebler)(Keebler)
6
Umieść zanurzony plasterek bezpośrednio na patelni; w zależności od wielkości patelni dodaj 2 lub 3 plasterki jednocześnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Niech każdy kawałek smażymy przez minutę lub tak, aż lekko zbliża się po bokach (można podnieść stronę delikatnie szpatułką, aby zobaczyć, czy jest brązowieje). Odwróć się i powtórz po przeciwnej stronie, upewniając się, że delikatnie obrócisz, aby nie dopuścić do rozmazania lukru na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Wyjąć z patelni i przenieść na talerz lub bezpośrednio na talerze. Powtórz z pozostałymi plastrami, aż skończysz je wszystkie. W razie potrzeby, top z cukierniczej glazury cukru i posypać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Brązowy Lukier DekoracyjnyBrązowy Lukier Dekoracyjny
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn