Cakespy: Tort Urodzinowy Tost Francuski
Cakespy: tort urodzinowy francuskie tosty może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 294 kalorie, 9g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Urodziny będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1650 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, tort urodzinowy, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Porady na zdrowsze tosty francuskie + jagodowe płatki owsiane tosty francuskie, Francuski Tost Kubek Ciasto, oraz French Tost Cake Pop dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubijaj jajka, mleko lub śmietanę, cukier i wszelkie przyprawy, które chcesz dodać, aż mieszanina będzie w pełni połączona i lekko spieniona na brzegach.
Wyjmij ciasto z lodówki. To będzie działać, jeśli nie schłodzone ciasto zbyt, ale chłodzenie go przez noc utrzymuje lukier z topnienia na całej, gdy patelni smażyć ciasto. Ciasto pokroić w grube plastry.
Na patelnię włożyć 2 do 4 łyżek masła.
Podgrzej palnik do średniej wysokości i pozwól roztopić masło. Gdy jest lekko bulgotanie, jesteś gotowy, aby rozpocząć smażenie plasterki ciasta.
Zanurz każdy kawałek ciasta w mieszaninie jaj, pokrywając go całkowicie z obu stron (śmiało i zanurz każdy kawałek).
Umieść zanurzony plasterek bezpośrednio na patelni; w zależności od wielkości patelni dodaj 2 lub 3 plasterki jednocześnie.
Niech każdy kawałek smażymy przez minutę lub tak, aż lekko zbliża się po bokach (można podnieść stronę delikatnie szpatułką, aby zobaczyć, czy jest brązowieje). Odwróć się i powtórz po przeciwnej stronie, upewniając się, że delikatnie obrócisz, aby nie dopuścić do rozmazania lukru na patelni.
Wyjąć z patelni i przenieść na talerz lub bezpośrednio na talerze. Powtórz z pozostałymi plastrami, aż skończysz je wszystkie. W razie potrzeby, top z cukierniczej glazury cukru i posypać.