Cakespy: krem na Noc Świętojańską

Cakespy: krem na Noc Świętojańską
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Cakespy: śmietany Nocy Letniej spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 53 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, pomarańczowy sorbet, lody waniliowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sen nocy letniej, Noc Świętojańska marcepan z płatkami róży, oraz Midsummer Biszkopt dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij kawałek woskowanego papieru na około 8x8-calowy kwadrat.
2
Umieść jedną gałkę lodów waniliowych bezpośrednio na środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone
3
Umieść patyczek lodów na środku lodów i delikatnie uformuj lody tak, aby pokrywały górną połowę patyczka lodów. Delikatnie zwiń woskowany papier, aby lody tworzyły rodzaj cylindra wokół górnej połowy patyczka lodów i włóż do zamrażarki, aby mogła stwardnieć przez co najmniej godzinę. Powtórz te kroki z pozostałymi patyczkami lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LodówPatyczki Do Lodów
4
W międzyczasie połącz sorbet, gałkę lodów waniliowych i mleko lub śmietanę w blenderze. Zmiksować na gładką i kremową masę. Powinna być gęsta, ale wylewna konsystencja.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone
SorbetSorbet
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać więcej mleka lub śmietany, jeśli mieszanina jest zbyt gęsta; dodać trochę więcej sorbetu lub lodów, jeśli czuje się zbyt cienki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
SorbetSorbet
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
6
Zbierz popsa. Napełnij papierowy kubek o 1/3 mieszanką sorbetu. Rozpakuj jedną z przygotowanych mikstur lodów waniliowych na patyku i umieść lody w kubku. Resztę filiżanki napełnij mieszaniną sorbetu, tak aby pokryła środek lodów waniliowych ze wszystkich stron. Powtórz z pozostałymi wyskakującymi i mieszaniną powłoki, aż skończy się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
SorbetSorbet
7
Uwaga: Jeśli masz dodatkowe waniliowe Popy, możesz przygotować trochę więcej powłoki i zrobić dodatkowe Popy; jeśli masz dodatkową mieszaninę powłok i nie masz ochoty czekać na więcej centrów waniliowych Popów, to również sprawia, że bardzo smaczny napój jest.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
8
Wróć do zamrażarki i pozostaw do ostygnięcia przez kilka godzin przed podaniem.
9
Wyjąć z zamrażarki, poluzować z filiżanek (w razie potrzeby odciąć filiżanki) i cieszyć się natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn