Cakespy: Creamed Candy Corn
Need a przystawka bezglutenowa? Cakespy: Creamed Candy Corn może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odebrać masło, kukurydza cukierki, natychmiastowy pudding waniliowy mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Serious Eats ma 447 fanów. Jest idealny do Halloween. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Cakespy: Batony Candy Corn Nanaimo, Cakespy: Resztki Halloween Candy Pie, oraz Cakespy: Smażone Halloweenowe Cukierki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu na średnim ogniu połączyć śmietanę z masłem, aż się rozpuści i ogrzeje, ale nie pozwól, aby doszło do wrzenia.
Dodaj pudding mix i dobrze wymieszać, aby uniknąć małych grudek.
Gdy mieszanina zacznie gęstnieć, dodaj swoją kukurydzę cukrową. Zmniejszyć ciepło do niskiej, i mieszać często, aż cukierki kukurydza zaczęła topić się nieco na krawędziach i dał mieszaninę przyjemny pomarańczowy odcień.
Gdy śmietana Candy corn osiągnie pożądaną konsystencję, przenieść do poszczególnych ramekins lub serwowania potraw.
Podawać na ciepło lub schłodzone, to zależy od Ciebie.