Cakespy: Black And White Ice Cream Sandwich Cookies

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasteczek Cakespy: Black and White Ice Cream Sandwich. Ten przepis służy 12. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 51 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, mleka, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Chewy Black + White Chips owsiane ciasteczka kanapkowe z nadzieniem maślanym Marshmallow, Jak zrobić tropikalną kanapkę z lodami, oraz Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. przygotuj dwie blachy do pieczenia, wykładając je papierem do pieczenia i ustaw z boku.
W małej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól. W innej małej misce, wymieszać mleko i wanilię.
W mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do łopatek, ubij masło i cukier granulowany na średniej prędkości, aż będą całkowicie gładkie. Ubić jajka po kolei. Wymieszać połowę mieszanki mąki, następnie wymieszać mieszaninę mleka, a następnie resztę mieszanki mąki; ubić wszystko, aż ciasto będzie gładkie. Użyj gumowej szpatułki, aby zeskrobać boki miski.
Korzystanie z cookie scoop lub małe lody scoop (lub regularne łyżka, jeśli nie masz tego rodzaju sprzętu fantazyjne), kropla zaokrąglone łyżki rozmieszczone 2 cale od siebie na przygotowanych blach do pieczenia.
Piec, obracając arkusze w połowie pieczenia, aż ciasteczka czują się tylko ustawić w centrum, o 15 protokół.
Ostudzić całkowicie na blasze do pieczenia.
Podczas gdy ciasteczka ostygną, przygotuj lukier. W średniej misce wymieszać 2 szklanki cukru cukierniczego z 2 łyżeczkami syropu kukurydzianego, sokiem z cytryny, wanilią i wodą na gładką masę.
Przełóż połowę mieszanki lukru do drugiej miski i ubijaj kakao i pozostały syrop kukurydziany, aby" czarna " połowa lukru.
Dodaj trochę więcej wody, jeśli jest zbyt gęsta; chcesz, aby była łatwa do smarowania, ale nie tak cienka, że będzie kapać. Oba lukry powinny mieć podobną konsystencję; jeśli" biały " lukier jest zbyt cienki, dodaj trochę więcej cukru cukierniczego i mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Za pomocą małej szpatułki do lukru lub noża do masła rozprowadź biały lukier na połowie DNA (płaska strona) połowy ciastek (połowa z nich pozostanie niezamrożona, więc nie krępuj się być liberalnym z ilością lukru, którą nakładasz).
Rozłóż "czarny" lukier na drugiej połowie, dbając o to, aby uzyskać ładne, czyste linii w dół centrum.
Niech ciasteczka powiesić w lodówce, odkryte, przez około godzinę.to utwardzi lukier trochę i ułatwią obsługę podczas składania kanapki.
Wyjmij lody i pozostaw je na zewnątrz zamrażarki na około 10 minut, aby nieco zmiękły przed montażem. Użyłem karton lodów neapolitańskich tak, że mogłem chwycić łyżki prawo wzdłuż linii czekolady wanilii do kanapki między moimi ciasteczkami. Obróć jedno z niezamrożonych ciasteczek tak, aby płaska strona była do góry; umieść na wierzchu gałkę lodów waniliowo-czekoladowych o ładnej wielkości. Za pomocą łyżki lekko spłaszcz górną część miarki, aby zrobić miejsce na zaokrąglone dno ciastka, które będziesz umieszczał na górze.
Umieść matowe ciastko na górze i delikatnie naciśnij, aby kanapka się połączyła. Za pomocą noża do masła delikatnie wygładzić boki lodów tak, aby były równo z krawędziami ciastka.
Owinąć w folię lub papier woskowany i przechowywać w zamrażarce przez co najmniej jedną godzinę, aby umożliwić ustawienie lodów. Cieszyć się natychmiast po wyjęciu z zamrażarki.