Cajun Red Snapper
Cajun Red Snapper może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 230 kalorii, 35g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mielonego pieprzu cayenne, cebula w proszku, filety snapper i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Podobne przepisy to Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Cajun-Crusted Snapper Filets, oraz Cajun Snapper i krewetki na bekonie cheddar ser kasza z czerwonym pieprzem Coulis.
Instrukcje
Na dużym kawałku papieru woskowego wymieszaj paprykę, pieprz cayenne, pieprz czarny, cebulę w proszku, tymianek, Bazyl, czosnek w proszku i oregano.
W małym rondlu, na średnim ogniu, roztopić masło lub margarynę z olejem.
Posmaruj obie strony filetów z Lucjana mieszaniną masła, zachowaj pozostałą mieszaninę masła. Zalać obie strony filetów mieszanką przyprawową.
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na dużym ogniu, aż kropla wody skwierczy na nim.
Połowę pozostałej mieszanki maślano-olejowej skropić po jednej stronie filetów rybnych.
Filety posmarować masłem na patelni. Gotować na dużym ogniu, aż ryba jest głęboko rumiane, o 5 protokół.
Skropić pozostałą mieszaninę masła nad rybą i odwrócić rybę. Gotować, aż ryba jest rumiane i płatki podczas badania widelcem, o 5 minut więcej. Doprawić do smaku solą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.