Cajun Pikantne Kliny Ziemniaczane
Cajun Spicy Potato Wedges is a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka oregano, białka, mielonej kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Kliny Ziemniaczane Cajun, Chrupiące Kliny Ziemniaczane Cajun, oraz Pieczone Cajun rzepa i ziemniaki Kliny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Przygotuj dużą patelnię do pieczenia za pomocą sprayu do gotowania.
Wymieszać razem oliwę z oliwek, kminek, kolendra, papryka, kurkuma, oregano, pieprz, i chili w proszku w dużej misce.
Białka umieścić w osobnej dużej misce.
Kliny ziemniaczane wrzucić najpierw z białkami, a następnie z mieszaniną oliwy z oliwek. Przyprawione kliny ułóż w jednej warstwie na przygotowanej patelni do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, obracając od czasu do czasu, aż chrupiące, o 40 protokół.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Cajun w menu? Spróbuj sparować z Albarino, rosé Wine i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Możesz spróbować Neboan Albarino. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Nebo Albarino]()
Nebo Albarino
Chłodniejsze, wyższe wzniesienie Condado do tea subregion daje podstawę do świeżego, precyzyjnego wyrażenia Albariño w ogóle i to szczególne miejsce nadaje intensywną smugę mineralną przez wino. Kwiatowy, kwitnący nos o brzoskwiniowych i morelowych aromatach, które przenoszą się na podniebieniu o napiętej strukturze, złożonych świeżych owocach, zaniżonej masie podniebienia, wszystko na silnym kręgosłupie kwasowości mineralnej.