Cajun Pieczony Sum Dijon

Cajun Pieczony Sum Dijon
Cajun pieczony Sum Dijon może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $3.89 za porcję. Jedna porcja zawiera 669 kalorii, 39g białka, oraz 56 g tłuszczu. 57 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dość drogie przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz masło, filety z suma, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 81%. Podobne przepisy to Sum Pieczony Dijon, Sum Pieczony Cajun, oraz Cajun-Pieczony Sum.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Sum układamy w płytkim naczyniu do pieczenia, obficie doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SumSum
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Rozłóż plastry cebuli na rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CebulaCebula
RybyRyby
4
Ryba z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RybyRyby
5
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż ryba będzie łatwo płatkować widelcem, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć naczynie do pieczenia z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Rozgrzej brojlery w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wymieszać majonez, musztarda Dijon, sok z cytryny, i gorący olej chile razem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
Olej ChiliOlej Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Rozłóż mieszankę majonezu na rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RybyRyby
10
Powrót ryby do piekarnika i dusić, aż sos jest rumiany i bąbelkowy, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Dekoruj posiekaną kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn