Cajun Pieczony Sum Dijon
Cajun pieczony Sum Dijon może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $3.89 za porcję. Jedna porcja zawiera 669 kalorii, 39g białka, oraz 56 g tłuszczu. 57 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dość drogie przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz masło, filety z suma, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 81%. Podobne przepisy to Sum Pieczony Dijon, Sum Pieczony Cajun, oraz Cajun-Pieczony Sum.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sum układamy w płytkim naczyniu do pieczenia, obficie doprawiamy solą i pieprzem.
Rozłóż plastry cebuli na rybie.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż ryba będzie łatwo płatkować widelcem, około 20 minut.
Wyjąć naczynie do pieczenia z piekarnika.
Rozgrzej brojlery w piekarniku.
Wymieszać majonez, musztarda Dijon, sok z cytryny, i gorący olej chile razem w misce.
Rozłóż mieszankę majonezu na rybie.
Powrót ryby do piekarnika i dusić, aż sos jest rumiany i bąbelkowy, 2 do 3 protokół.
Dekoruj posiekaną kolendrą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.