Cajun Oven-Smażone Ostrygi Z Pikantnym Sosem Koktajlowym

Cajun Oven-Smażone Ostrygi Z Pikantnym Sosem Koktajlowym
Przepis Cajun piekarnik-smażone ostrygi z pikantnym sosem koktajlowym może zaspokoić głód kreolski w mniej więcej 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 30 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka papryki, ostryg, chrzanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Poczernione Smażone Ostrygi Z Cytrynowym Sosem Koktajlowym, Ostrygi koktajlowe z sosem koktajlowym Oysterville ' s Finest, oraz Chrupiące Ostrygi Smażone W Piekarniku.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ketchup połączyć z 3 kolejnymi składnikami; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
3
Połączyć mąkę kukurydzianą i następne 4 składniki w misce; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Przenieść na talerz.
5
Dodaj ostrygi w partiach po 8; wrzucić do herbu całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
6
Zalać galaretkę równomiernie olejem; wstawić do piekarnika na 3 minuty lub aż będzie bardzo gorąco. Ostrygi układaj na patelni w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Piec w temperaturze 450 przez 8 minut; obrócić i piec dodatkowe 8 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Wyjąć ostrygi z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Podawać natychmiast z sosem koktajlowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KoktajlowySos Koktajlowy
10
Dekoruj klinami cytryny, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn