Cajun kiełbasa i ryż patelnia

Cajun kiełbasa i ryż patelnia
Przepis Cajun kiełbasa i ryż patelnia jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 15g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,33 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz cebulę, Cajun przyprawy, pre grzyby, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Patelnia z kiełbasą i kremowym Cajun Orzo, 30 minut Cajun kurczaka i ryż patelnia, oraz Kiełbasa Cajun i ryż dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj grzyby, cebula, przyprawa Cajun, i kiełbasa; smażyć 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Usuń ryż z torebek; Dodaj do patelni. Wymieszać z bulionem i fasolą. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż ryż będzie miękki. Wymieszać z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta

Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc

Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Możesz spróbować D ' Alfonso-Curran Albarino. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
D ' Alfonso-Curran Albarino
D ' Alfonso-Curran Albarino
Nuty podniebienia czyste i wyraziste, ta hiszpańska biała odmiana prezentuje dojrzałą gruszkę, melon i wiciokrzew z nutami marcepanu i cynamonu. Pięknie zorganizowany z bogatą teksturą i jędrnymi taninami, ten Albariño jest doskonale zrównoważony, choć jego długie, ostre wykończenie. Połącz z ostrygami, świeżymi krabami lub krewetkami, małżami gotowanymi na parze, grillowaną rybą, sałatką z buraków i burraty, risotto, sushi i ceviche.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn