Przepis Cajun czerwona fasola i ryż jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 399 kalorii, 15g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, oregano, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Cajun czerwona fasola i ryż, oraz Cajun czarna fasola i ryż.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj kiełbasę i mieszankę cebuli na patelnię; smażyć 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj przyprawę Cajun, sól, oregano i czosnek na patelnię; gotować 1 minutę, stale mieszając. Częściowo rozgnieść fasolę widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Cajun
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek
Fasola
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać fasolę, 1/4 szklanki wody i pomidory na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż zgęstnieje.