Cajun-creole-indian?? Dorsz

Cajun-creole-indian?? Dorsz
Cajun-creole-indian?? Dorsz może być dobrym przepisem na poszerzenie głównego repertuaru dań. Ten przepis służy 1. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 3460 kalorii, 645g białka, oraz 74g tłuszczu na porcję. Na 58,63 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 78% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Recipezaar. Udaj się do sklepu i odbierz kurkumę, czosnek, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pasty imbirowej, możesz podążać za tym daniem głównym z Karmelizowany Ananas Makadamia Kokosowy Mrożony Deser jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Cajun-Kreolsko-Indyjski Dorsz, Cajun kurczak i krewetki Creole, oraz Krewetki, boczek i Okra 'Creole-Cajun' makaron z cukinią.

Instrukcje

1
Pieprz, ziele angielskie, kolendrę, kminek, czerwone chilli i czosnek zmiażdżyć w moździerzu z tłuczkiem.Steki marynować w tej mieszance i gingerpaste, kurkuma i sól przez co najmniej 30 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
KurkumaKurkuma
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
2
Rozgrzać olej i masło na patelni i dodać dorsza do gotowania na patelni na umiarkowanym ogniu przez 5 minut z każdej strony.Dopóki ryba nie zostanie ugotowana.Wyjąć rybę i ogrzać w ciepłym piekarniku lub ciepłym talerzu przykrytym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj sok z limonki i mieszaj do bulgotania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
4
Polej rybę sosem i udekoruj klinami limonki i gałązkami kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Podawać na gorąco.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn