Cajun Corn and Crab Bisque

Cajun Corn and Crab Bisque
Cajun Corn and Crab Bisque może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.86 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Jeśli masz płynne krewetki i Krab gotować przyprawy, masło, mleko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Spróbuj Bisque z kraba i kukurydzy, Zdrowsza kukurydza i Krab Bisque, oraz Schłodzona zupa kukurydziana z bazylią, awokado i Krabem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w małym rondlu na średnim ogniu; następnie stopniowo ubić mąkę. Gotować 5 do 7 minut, stale ubijając, aż powstanie złota zasmażka; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Połączyć cebulę, czosnek i seler i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodaj przyprawę Cajun do smaku. Wymieszać bulion, kukurydzę i liść laurowy. Doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, a następnie wlać mleko, śmietanę i płynny Krab zagotować. Gdy mieszanina zaczyna się gotować, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 7 minut. Wymieszać zasmażkę, 1 łyżkę stołową na raz, dokładnie mieszając. Nadal gotować, na małym ogniu, ubijając, aż mieszanina zgęstnieje. Wymieszać w mięso krabowe, zielona cebula, i sos Worcestershire. Dusić 6 do 8 minut więcej. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Przyprawa Do Gotowania KrabówPrzyprawa Do Gotowania Krabów
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
CrabmeatCrabmeat
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo

Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc

Cajun świetnie komponuje się z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Terras Gaudan O Rosal Albarino mieszanka z 4.6 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Terras Gauda O Rosal Albarino Blend
Terras Gauda O Rosal Albarino Blend
Zielonkawo-żółty kolor, to wino ma hojny nos dojrzałej brzoskwini, skórki pomarańczowej, białego kwiatu i pieczonego jabłka; usta są okrągłe z nutami mineralności i miodu. Kończy się ostry i czysty, odsłaniając jego oszałamiającą strukturę i równowagę kwasowości.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn