Cajun Blackening Dry Rub

Cajun Blackening Dry Rub
Cajun Blackening Dry Rub is a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 marynata. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 15 kalorii. Ten przepis służy 5. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, paprykę, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Ziemniaki na patelni z przyprawami Cajun Blackening i sosem maślano-ziołowym, oraz najlepsza mieszanka przypraw blackening dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 2 tygodni.

Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc

Cajun można łączyć z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino
Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino
Bardzo elegancki bladożółty ten Albariño ma świeży i żywy nos, który przypomina tropikalne owoce z subtelnymi cytrusami i nutami kwiatowymi. W ustach znajduje się okrągłe i świeże ciało z solą fizjologiczną i kombinacją minerałów, które zapewniają wyraźne pojęcie terroir.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia2
Magazyn