Café au Lait Cake

Café au Lait Cake
Café au lait ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz zimną bitą polewę, lukier z bitej czekolady mlecznej betty, granulki kawy instant espresso i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Café au Lait Angel Food Cake, Bezglutenowe ciasto Café au Lait, oraz Café au Lait Chiffon Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmaruj dwie 8-lub 9-calowe okrągłe patelnie do ciast lub spryskaj sprayem do pieczenia mąką. Rozpuścić 1 łyżkę kawy w 1 1/4 szklanki wody. Zrób ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu, używając mieszanki kawy zamiast wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Rozpuścić 2 łyżeczki kawy w 1 łyżce chłodnej wody. Wymieszać 2 łyżeczki mieszanki kawy w lukier. W średniej misce, wymieszać razem ubitą polewę i pozostałą mieszaninę kawy; delikatnie wymieszać w 1/4 szklanki mieszaniny lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Na talerzu do serwowania umieść 1 warstwę ciasta, zaokrągloną stroną w dół.
5
Rozłóż połową ubitej mieszaniny topping (około 3/4 szklanki) w granicach 1/4 cala od krawędzi. Wierzch z drugą warstwą, zaokrąglony bok do góry. Strona mróz i wierzch ciasta z lukrem. Rura pozostała ubitą mieszaninę topping wokół góry ciasta. Przechowywać w lodówce 1 do 2 godzin lub do schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
6
Udekoruj wierzch ciasta ziarnami espresso. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna EspressoZiarna Espresso
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn