Cafe Select Fondue Truflowe
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 320 kalorii, 12g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.43 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz appenzeller, szparagi, gruyere i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwe serowe Fondue z ziemniakami Fingerling, francuskim chlebem i wybranymi warzywami, Czekoladowe Fondue & Swissmar Żeliwny Zestaw Do Fondue Giveaway, oraz Family Fondue Night {Moje Ulubione Fondue + gratis!} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść Wino i czosnek na patelni i ustaw na średnim ogniu.
Dodać sery gruyere, appenzeller i Emmenthaler i połączyć.
W osobnej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą, brandy wiśniową i trochę wody, aby uzyskać mieszaninę "zawiesiny".
Gdy ser zacznie się topić i pęcznieć, dodaj zawiesinę i wymieszaj, aż będzie gorąca i gładka.
Top z ogolonymi szparagami i olejem truflowym.