Cadbury Creme Scrambled Eggs
Need a bezglutenowy posiłek poranny? Cadbury Creme jajecznica może być super przepis, aby spróbować. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 387 kalorii, 7G białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, jednodniowe pączki, dżem i kilka innych rzeczy, aby zrobić je dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 96 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Cadbury Creme Scotch Eggs, Cakespy: Cadbury Creme Eggs Benedict, oraz Cakespy: Cadbury Creme Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój jednodniowego pączka w około 1/2-calowe kostki wielkości; odstawić. Roztopić 2 łyżki masła na patelni na średnim ogniu. Po stopieniu i lekko bulgotanie, umieścić kostki pączka do patelni. Smażyć pierwszą stronę, aż lekko rumiane, o 2 protokół. Flip za pomocą metalowej szpatułki i smaż na drugiej stronie, aż lekko rumiane, o 1 minutę dłużej.
Zdjąć z ognia i przenieść kawałki pączka do ręcznika papierowego, aby zmyć nadmiar oleju. Wytrzyj patelnię ręcznikiem papierowym.
W średniej misce ubić widelcem pokrojone w kostkę kawałki jajka Cadbury Creme i śmietanę do ubijania. Odstawić.
Ponownie włączyć palnik i roztopić pozostałe 2 łyżki masła na średnim ogniu. Po roztopieniu i lekko bulgotaniu łyżkę śmietanki z jajkiem na patelnię.
Delikatnie "scramble" mieszaniny jaj jak gotuje z gumową szpatułką, tak, że wszystkie strony będą gotowane przez. Gdy zacznie brązowieć (czekolada dostanie trochę "char" na nim), usunąć z ognia.
Zbierzcie talerze. Najpierw pokrój każdy kawałek ciasta na pół i zastosuj dżem.
Połowę usmażonych pączków umieścić obok ciasta, a na każdym talerzu dodać połowę jajecznicy. Ciesz się natychmiast.