Błyskawiczne Paszteciki Warzywne
Natychmiastowe paszteciki warzywne mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia ziemniaków, sól, papryka chile, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Tofu & paszteciki warzywne, Jamajskie Paszteciki Warzywne, oraz Słoneczne Paszteciki Warzywne.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości, ale nadal firma, o 15 protokół; odcedzić.
W średnim rondlu na średnim ogniu, rozgrzać olej i dodać nasiona kminku. Gdy zaczną się rozpylać, dodaj kurkumę i kolendrę, a następnie ziemniaki, groszek i zieloną paprykę chile. Wymieszać sól i chili w proszku; gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5 minut. Wymieszać z sokiem z cytryny.
Rozwałkuj ciasto półksiężycowe; wypełnij każdą rolkę mieszaniną ziemniaków i uformuj paszteciki.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut, lub aż równomiernie rumiane.