Błoto z rabarbaru

Błoto z rabarbaru
Jeśli masz około 50 minut do spędzenia w kuchni, Rhubarb Slush może być doskonałym przepisem na bezglutenowe, bezmleczne, laktoowowegetariańskie i wegańskie danie, którego warto spróbować. Jedna porcja zawiera 161 kalorii , 1 g białka i 0 g tłuszczu . Za 53 centy za porcję otrzymujesz deser dla 10 osób. Będzie hitem na imprezie z okazji Dnia Matki . 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i sycący. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Jeśli masz wodę, lemoniadę, koncentrat różowej lemoniady i kilka innych składników, możesz go zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Sernik kozi z kompotem rabarbarowym i kandyzowanymi pistacjami , chrupiące kieszonki rabarbarowe i pyszne ciasto z kremem rabarbarowym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W rondlu wymieszaj rabarbar, wodę i cukier; doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut lub do momentu, aż rabarbar będzie miękki. Ostudź przez około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
W robocie kuchennym lub blenderze zmiksuj mieszankę, połowę na raz. Wymieszaj z sokiem jabłkowym i koncentratem lemoniady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 1-1/2 CalaPokroić W Kostkę O Wymiarach 1-1/2 Cala
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Przelać do pojemnika do zamrażania; przykryć i zamrozić, aż stwardnieje.
4
Przed podaniem pozostawić na 45 minut w temperaturze pokojowej.
5
Do indywidualnych porcji nabierz 1/3 szklanki do szklanki i napełnij ją sodą. Aby podać grupie, włóż całą mieszankę do dużego dzbanka lub miski do ponczu; dodaj sodę i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeWiosenne
Magazyn