Błotny placek I
Mud Pie I wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 10 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 7 g białka , 28 g tłuszczu i łącznie 437 kalorii . Za 73 centy za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup masło, polewę fudge, sól i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Jest dostarczany przez Allrecipes. Niewielu osobom naprawdę podobał się ten deser. Ten przepis podoba się 1 smakoszom i kucharzom. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 32% , to danie jest raczej kiepskie. Wypróbuj Pumpkin Chiffon Pie z podwójnym czekoladowym spodem , Impossible" Coconut Pie i 4 Ingredient Chicken Pot Pie, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Dobrze natłuść formę do ciasta.
Wymieszaj cukier i masło lub margarynę w misce. Dodaj wanilię, sól i ubite jajka. Wymieszaj mąkę i kakao. Wymieszaj orzechy.
Wlać mieszankę na patelnię.
Piecz 25 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona w połowie odległości między środkiem a krawędzią wyjdzie czysta. Natychmiast nakłuj ciasto; rozsmaruj sos fudge na wierzchu. Ostudź.
Ubij zimną śmietanę kremówkę i cukier puder w schłodzonej misce, aż powstanie puszysta masa; rozprowadź ją na sosie czekoladowym.
Skropić ciasto dodatkowym sosem fudge. Schłodzić.