Bûche de Noël z lukrem maślanym

Bûche de Noël z lukrem maślanym
Bûche de Noël z lukrem maślanym jest Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, śmietanę do ubijania, cukier puder i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bûche de Noël, Bûche de Noël, oraz Buche de Noel.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°. Linia 15x10x1-calowy patelnia z folii lub papieru woskowanego; smar z skracania lub sprayu do gotowania. W małej misce, ubić jajka z mikserem elektrycznym na dużej prędkości o 5 minut lub aż bardzo grube i cytryny w Kolorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
CytrynaCytryna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Jajka wlać do dużej miski; stopniowo ubijać w 1 szklance granulowanego cukru. Beat w 1/3 szklanki wody i wanilii na niskiej prędkości. Stopniowo dodawać mąkę, proszek do pieczenia i sól, ubijając aż ciasto będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać do patelni, rozprowadzając ciasto na rogach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec 12 do 15 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Natychmiast poluzuj ciasto z krawędzi patelni; Odwróć na ręcznik obficie posypany cukrem pudrem. Ostrożnie usunąć folię. W razie potrzeby przyciąć sztywne krawędzie ciasta. Na gorąco, ostrożnie zwinąć ciasto i ręcznik z wąskiego końca. Schłodzić na stojaku chłodzącym co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
5
W schłodzonej średniej misce, ubić wszystkie składniki nadzienia na dużej prędkości, aż będą sztywne. Rozwiń ciasto; Usuń ręcznik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Rozłóż nadzienie na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Zwijamy ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
8
W średniej misce, beat kakao i masło na niskiej prędkości, aż dokładnie wymieszać. Ubij w cukrze pudrze do wymieszania. Beat wanilii i tyle gorącej wody, aż lukier jest gładka i spreadable.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
LukierLukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
W przypadku pnia drzewa odetnij 2-calowy przekątny kawałek z jednego końca ciasta. Przymocuj kikut do jednego długiego boku za pomocą 1 łyżki lukru. Ciasto mrozowe z pozostałym lukrem. Z palców widelca, aby pociągnięcia w lukier wyglądać jak kora drzewa.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
KoraKora
10
Dekoruj orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn