Bûche de Noël z lukrem maślanym
Bûche de Noël z lukrem maślanym jest Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, śmietanę do ubijania, cukier puder i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bûche de Noël, Bûche de Noël, oraz Buche de Noel.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. Linia 15x10x1-calowy patelnia z folii lub papieru woskowanego; smar z skracania lub sprayu do gotowania. W małej misce, ubić jajka z mikserem elektrycznym na dużej prędkości o 5 minut lub aż bardzo grube i cytryny w Kolorze.
Jajka wlać do dużej miski; stopniowo ubijać w 1 szklance granulowanego cukru. Beat w 1/3 szklanki wody i wanilii na niskiej prędkości. Stopniowo dodawać mąkę, proszek do pieczenia i sól, ubijając aż ciasto będzie gładkie.
Wlać do patelni, rozprowadzając ciasto na rogach.
Piec 12 do 15 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Natychmiast poluzuj ciasto z krawędzi patelni; Odwróć na ręcznik obficie posypany cukrem pudrem. Ostrożnie usunąć folię. W razie potrzeby przyciąć sztywne krawędzie ciasta. Na gorąco, ostrożnie zwinąć ciasto i ręcznik z wąskiego końca. Schłodzić na stojaku chłodzącym co najmniej 30 minut.
W schłodzonej średniej misce, ubić wszystkie składniki nadzienia na dużej prędkości, aż będą sztywne. Rozwiń ciasto; Usuń ręcznik.
Rozłóż nadzienie na cieście.
W średniej misce, beat kakao i masło na niskiej prędkości, aż dokładnie wymieszać. Ubij w cukrze pudrze do wymieszania. Beat wanilii i tyle gorącej wody, aż lukier jest gładka i spreadable.
W przypadku pnia drzewa odetnij 2-calowy przekątny kawałek z jednego końca ciasta. Przymocuj kikut do jednego długiego boku za pomocą 1 łyżki lukru. Ciasto mrozowe z pozostałym lukrem. Z palców widelca, aby pociągnięcia w lukier wyglądać jak kora drzewa.