Béarnaise Vinaigrette

Béarnaise Vinaigrette
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Béarnaise Vinaigrette może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 1G białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ząbków czosnku, cukru, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 22%. Spróbuj Pan-seeded Rib-Eye Steak with Béarnaise (Entrecôte Béarnaise), SOS Béarnaise, oraz Szparag Bearnaise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać ocet, estragon, sok z cytryny, szalotki, czosnek, musztarda Dijon, cukier, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SzalotkaSzalotka
EstragonEstragon
OcetOcet
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać olej rzepakowy i oliwę z oliwek, 1 na raz w powolnym, stałym strumieniu, stale ubijając, aż mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia2
Magazyn