Bułki Z Dyni
Jeśli masz w pobliżu 40 minut do spędzenia w kuchni bułki z dyni mogą być doskonałe lacto ovo vegetarian przepis do wypróbowania. Ten przepis serwuje 20 i kosztuje 16 centów za porcję. Ten chleb ma 125 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Ten przepis z Taste of Home wymaga aktywnych drożdży, mleka, mąki i dyni. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest tak doskonałe. bułeczki brioche z dyni, Ciasto Dyniowe Bułeczki Cynamonowe, oraz Mini Pumpkin Pie Crescent Rolls są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W małym rondelku podgrzej mleko, brązowy cukier, 4 łyżki masła i sól do 110°-115°; odstawić.
W dużej misce rozpuść drożdże w ciepłej wodzie. Dodaj mieszankę mleka.
Dodaj 1-1 / 2 szklanki mąki uniwersalnej, mąki pszennej, dyni, cynamonu, imbiru i gałki muszkatołowej. Ubijaj, aż będzie gładka.
Dodaj tyle pozostałej mąki uniwersalnej, aby uformować miękkie ciasto.
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniataj, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
Umieść w natłuszczonej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia, około 1 godziny.
Uderz ciasto. Podziel na 20 części; uformuj w kulki.
Umieść w natłuszczonym 13x9-in. blacha do pieczenia. Przykryj i odstaw do wyrośnięcia na 30 minut lub do podwojenia.
Rozgrzej piekarnik do 375°. Rozpuść pozostałe masło;posmaruj ciasto.
Piec 20-25 minut lub na złoty kolor.
Wyjmij z patelni na ruszt.