Bułki lub bochenki miodowo-brązowe

Bułki lub bochenki miodowo-brązowe
Miodowo-brązowe bułki lub bochenki wymagają z grubsza 2 godziny i 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz granulki kawy rozpuszczalnej, drożdże do chleba, ciepłą wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co jest raczej złe. Spróbuj Brown Sugar Honey Cinnamon Rolls, Bochenki Miodowo-Białe, oraz Chleb Miodowo-Pszenny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wodę, cukier, masło, miód, mąkę chlebową, mąkę pełnoziarnistą, gluten pszenny, kakao w proszku, granulki kawy rozpuszczalnej, sól i drożdże umieścić na patelni automatu do chleba w kolejności zalecanej przez producenta. Ustaw maszynę do ustawiania ciasta, Uruchom i pozwól maszynie zakończyć cykl.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Suszonego Pokarmu Dla Niemowląt1/2 Szklanki Suszonego Pokarmu Dla Niemowląt
Witalny Gluten PszennyWitalny Gluten Pszenny
Mąka ChlebowaMąka Chlebowa
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Wyjmij patelnię z ciastem z maszyny i ustaw patelnię w ciepłej wodzie (około 90 stopni F, 32 stopnie C). Przykryć górną część patelni ręcznikiem i pozostawić chleb do wyrośnięcia na patelni, aż podwoi się, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
3
Ciasto obrócić na obsypaną mąką powierzchnię roboczą, wykrawać i podzielić na 12 równych kawałków na bułki lub 3 kawałki na małe bochenki. Uformować ciasto w kulki. Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia i umieścić rolki na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
PunchPunch
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Posypać sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
5
Umieść blachę do pieczenia w ciepłym miejscu i pozostaw do wyrośnięcia, aż chleb się podwoi, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Spryskaj wnętrze nagrzanego piekarnika wodą i natychmiast umieść rolki w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Piec, aż rolki są jasno złoty brąz, 15 do 20 protokół. Do bochenków, piec, aż rumiane i brzmią puste po dotknięciu, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn