Bułki do burgerów z serem i cebulą
Bułki do burgerów z serem i cebulą to wegetariański chleb lacto ovo . Za 21 centów za porcję przepis ten pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 187 kalorii , 6 g białka i 4 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 20 osób. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Niewielu osobom naprawdę podobało się to amerykańskie danie. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 40 minut . Udaj się do sklepu i kup aktywne drożdże, mąkę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 33% , co jest raczej złym wynikiem. Burger z serem i bekonem z pikantnym sosem aiolo chipotle , lepkie bułki dyniowe i 5-minutowe bezglutenowe bułki Wonder są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj 2 szklanki mąki, cukru, soli, drożdży i masła. Stopniowo dodawaj gorącą wodę. Ubijaj przez 2 minuty na średniej prędkości.
Dodaj 1 szklankę mąki i ubijaj na wysokich obrotach przez 2 minuty.
Wymieszaj ser, cebulę i pozostałą mąkę w ilości wystarczającej do uzyskania miękkiego ciasta. Wyłóż na posypaną mąką powierzchnię; ugniataj, aż będzie gładkie i elastyczne, około 6-8 minut.
Umieść ciasto w natłuszczonej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryj i odstaw do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż podwoi objętość, około 1 godziny.
Uderz ciasto i wyłóż na lekko posypaną mąką powierzchnię. Podziel ciasto na 20 kawałków; uformuj gładkie kulki i umieść na natłuszczonych blachach do pieczenia. Przykryj i odstaw do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż podwoi objętość, około 45 minut.
Piec w temperaturze 400° przez 15–20 minut.
Wyjąć z foremek i ostudzić na kratce.