Bułka Z Pesto Bazyliowego
Bazylia Pesto chleb rundy może być tylko przyprawa szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, parmezan, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb Z Pesto Bazyliowego, Serowy Chleb Czosnkowy Pesto Bazyliowe, oraz Krewetki, Pomidory I Bazylia Z Serem Kozim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik na ustawienie brojlerów. Ułóż kromki chleba w jednej warstwie na arkuszu ciastek.
Miejsce pod brojlerem na 5 do 8 minut, lub do lekko tosty z jednej strony. Obserwuj uważnie, aby upewnić się, że nie płoną.
Wyjąć z piekarnika i odwrócić kromki chleba tak, że strona tosty jest na dole.
Ustaw temperaturę piekarnika na 350 stopni F (175 stopni C). W małej misce wymieszaj majonez, pesto, czosnek, parmezan i sól.
Rozłóż równomiernie na niepalonych bokach kromek chleba.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 6 do 8 minut. Ustaw piekarnik do pieczenia i umieść rundy pod brojlerem, aż zaczną bąbelkować I zmienić kolor na złoty.
Lekko ostudzić przed podaniem.