Bułka Z Pesto Bazyliowego

Bułka Z Pesto Bazyliowego
Bazylia Pesto chleb rundy może być tylko przyprawa szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, parmezan, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb Z Pesto Bazyliowego, Serowy Chleb Czosnkowy Pesto Bazyliowe, oraz Krewetki, Pomidory I Bazylia Z Serem Kozim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik na ustawienie brojlerów. Ułóż kromki chleba w jednej warstwie na arkuszu ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Miejsce pod brojlerem na 5 do 8 minut, lub do lekko tosty z jednej strony. Obserwuj uważnie, aby upewnić się, że nie płoną.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
3
Wyjąć z piekarnika i odwrócić kromki chleba tak, że strona tosty jest na dole.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Ustaw temperaturę piekarnika na 350 stopni F (175 stopni C). W małej misce wymieszaj majonez, pesto, czosnek, parmezan i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Rozłóż równomiernie na niepalonych bokach kromek chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
6
Piec w nagrzanym piekarniku przez 6 do 8 minut. Ustaw piekarnik do pieczenia i umieść rundy pod brojlerem, aż zaczną bąbelkować I zmienić kolor na złoty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
7
Lekko ostudzić przed podaniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn