Bułka Z Lodami Czekoladowymi

Bułka Z Lodami Czekoladowymi
Bułka z lodami czekoladowymi może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z deserami. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 17g tłuszczu i w sumie 444 kalorii. Za 64 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jest idealny do Lato. Udaj się do sklepu i odbierz cukier cukierniczy, sól, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. 31 osób próbowało i lubiło ten przepis. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekolada Oreo Lody Ciasto Rolki, Czekolada Peppermint Lody Ciasto Rolki, oraz Lody z nadziewanymi kawałkami czekolady z bułką cynamonową z sosem z brązowego masła waniliowego.

Instrukcje

1
Umieść białka w dużej misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut. Wyłóż nasmarowany 15 cali. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia z woskowanym papierem; nasmaruj Papier i odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W dużej misce ubij żółtka, proszek do pieczenia i sól, aż lekko zgęstnieją. Dodaj ekstrakty. Stopniowo dodawaj 1/2 szklanki cukru, ubijając z dużą prędkością, aż będzie gęsty i cytrynowy. Przesiej mąkę i kakao razem dwa razy; stopniowo dodawaj do mieszanki żółtkowej i dobrze wymieszaj (ciasto będzie gęste).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Czystymi bijakami ubijaj białka na średnich obrotach, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj pozostały cukier, po 1 łyżce stołowej na wysokim poziomie, aż utworzą się sztywne szczyty. Stopniowo Złóż ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
Rozłóż na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Piec w temperaturze 375° przez 10-12 minut lub do momentu, gdy ciasto odskoczy po lekkim dotknięciu. Ostudzić przez 5 minut. Odwróć na ręcznik kuchenny posypany cukrem cukierniczym. Delikatnie zdejmij woskowany papier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Zwiń ciasto w stylu galaretki ręcznikowej, zaczynając od krótkiego boku. Ostudzić całkowicie na ruszcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
7
Rozwiń ciasto; rozłóż lody równomiernie na cieście do 1 cala. krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
8
Zwiń ponownie. Przykryj i zamroź, aż będzie twarda.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Do lukru w dużej misce wymieszaj cukier cukierniczy i kakao; ubij mleko, masło i wanilię na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Rozłóż na bułce z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
11
Pokroić w plasterki. Zamroź resztki.

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na lody Vanillan. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeLetnie
Magazyn