Bułka Z Lodami Czekoladowymi
Bułka z lodami czekoladowymi może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z deserami. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 17g tłuszczu i w sumie 444 kalorii. Za 64 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jest idealny do Lato. Udaj się do sklepu i odbierz cukier cukierniczy, sól, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. 31 osób próbowało i lubiło ten przepis. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekolada Oreo Lody Ciasto Rolki, Czekolada Peppermint Lody Ciasto Rolki, oraz Lody z nadziewanymi kawałkami czekolady z bułką cynamonową z sosem z brązowego masła waniliowego.
Instrukcje
Umieść białka w dużej misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut. Wyłóż nasmarowany 15 cali. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia z woskowanym papierem; nasmaruj Papier i odłóż na bok.
W dużej misce ubij żółtka, proszek do pieczenia i sól, aż lekko zgęstnieją. Dodaj ekstrakty. Stopniowo dodawaj 1/2 szklanki cukru, ubijając z dużą prędkością, aż będzie gęsty i cytrynowy. Przesiej mąkę i kakao razem dwa razy; stopniowo dodawaj do mieszanki żółtkowej i dobrze wymieszaj (ciasto będzie gęste).
Czystymi bijakami ubijaj białka na średnich obrotach, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj pozostały cukier, po 1 łyżce stołowej na wysokim poziomie, aż utworzą się sztywne szczyty. Stopniowo Złóż ciasto.
Rozłóż na przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 375° przez 10-12 minut lub do momentu, gdy ciasto odskoczy po lekkim dotknięciu. Ostudzić przez 5 minut. Odwróć na ręcznik kuchenny posypany cukrem cukierniczym. Delikatnie zdejmij woskowany papier.
Zwiń ciasto w stylu galaretki ręcznikowej, zaczynając od krótkiego boku. Ostudzić całkowicie na ruszcie.
Rozwiń ciasto; rozłóż lody równomiernie na cieście do 1 cala. krawędzi.
Zwiń ponownie. Przykryj i zamroź, aż będzie twarda.
Do lukru w dużej misce wymieszaj cukier cukierniczy i kakao; ubij mleko, masło i wanilię na gładką masę.
Rozłóż na bułce z ciasta.
Pokroić w plasterki. Zamroź resztki.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na lody Vanillan. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "