Bułka Z Ajerkoniakiem

Bułka Z Ajerkoniakiem
Bułka z ajerkoniakiem może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 12 porcji z 225 kalorii, 4G białka, oraz 10g tłuszczu każdy. Za 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, ciężką śmietanę do ubijania, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ajerkoniak-Bułka Czekoladowa, Bułka z piernika z bitą śmietaną ajerkoniakiem, oraz Ciasto ajerkoniak Bundt z glazurą cukrową ajerkoniak dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce ubij żółtka, aż będą gęste i cytrynowe, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj 1/2 szklanki cukru; pokonaj 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3
Dodaj 1 łyżeczkę wanilii; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
4
W innej misce ubij białka na pianę; stopniowo dodawaj pozostały cukier, ubijając, aż utworzą się miękkie szczyty. Złożyć do mieszanki żółtkowej
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Połącz mąkę do ciasta, proszek do pieczenia, sól i gałkę muszkatołową. Złożyć do masy jajecznej, aż nie pozostaną smugi mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
6
Rozłóż ciasto równomiernie w natłuszczonym i posypanym mąką 15 cali. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
7
Piec w temperaturze 375° przez 13-15 minut lub do momentu, gdy wykałaczka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
8
Wyłożyć na lniany ręcznik posypany 2 łyżkami cukru cukierniczego.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
9
Zwiń ciasto w ręcznik, zaczynając od krótkiego końca. Ostudzić na ruszcie. W międzyczasie do nadzienia połącz skrobię kukurydzianą i niewielką ilość ajerkoniaku w rondlu; mieszać do uzyskania gładkości. dodaj pozostały ajerkoniak; doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając. Gotuj i mieszaj jeszcze 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Pokruszone Twarde Cukierki ToffiPokruszone Twarde Cukierki Toffi
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
10
Zdjąć z ognia; dodać pozostałą wanilię. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
11
Rozwiń ciasto; posmaruj nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
12
Posyp ananasem, wiśniami i kokosem; ponownie zwinąć. Ubij śmietanę z pozostałym cukrem cukierniczym; odcień zielony.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
13
Rozłóż na zewnątrz bułki. Schłodź 3-4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
14
W razie potrzeby udekoruj wiśniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn