Bułka Maślano-Miętowa
Need a deser wegetariański? Maślano-miętowy kruchy chleb może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Ten przepis służy 120. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz masło, cukier puder, ekstrakt z mięty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Kruche Ciastko Miętowe Cienkie, Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe, oraz Miętowe Czekoladowe Kruche Płatki Śniegu.
Instrukcje
Ubij masło i 3/4 szklanki cukru pudru na średniej prędkości mikserem elektrycznym do uzyskania kremowej konsystencji.
Dodaj ekstrakty, ubijając aż do wymieszania. Stopniowo dodawać mąkę, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Naciśnij ciasto do nie rozdrobnione 15-x 10-calowy galaretki-roll pan.
Piec w 325 przez 20 minut lub do złotego koloru. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut.
Pokroić w kwadraty; posypać cukrem pudrem.
Wyjąć do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.