Bułka dyniowa Libby ' s® z nadzieniem z serem śmietankowym
Bułka dyniowa Libby ' s® z nadzieniem z serem śmietankowym wymaga z grubsza 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 6G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 78 centów za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 6812 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cukru granulowanego, mąki, cukru pudru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Rolada dyniowa z nadzieniem z serem śmietankowym, Rolada Z Ciasta Dyniowego Z Nadzieniem Z Serem Śmietankowym, oraz Rolada Dyniowa Z Nadzieniem Serem Klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Smaruj 15 x 10-calową galaretką; linia z papierem woskowym. Tłuszcz i papier mączny.
Ręcznik posypać cukrem pudrem.
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cynamon, goździki i sól połączyć w małej misce. Ubić jajka i cukier w dużej misce miksera, aż zgęstnieje. Beat in pumpkin. Wymieszać z mieszanką mąki.
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Piec przez 13 do 15 minut lub do momentu, gdy wierzch ciasta powróci po dotknięciu. Natychmiast poluzuj i obróć ciasto na przygotowany ręcznik. Ostrożnie Odklej papier.
Zwinąć ciasto i ręcznik razem, zaczynając od wąskiego końca. Cool on wire rack.
Serek śmietankowy, cukier puder, masło i ekstrakt waniliowy ubić w małej misce miksera na gładką masę. Ostrożnie rozwiń ciasto; Usuń ręcznik.
Rozłóż mieszankę twarogu na torcie. Przerzuć ciasto. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce co najmniej jedną godzinę.
W razie potrzeby posypać cukrem pudrem przed podaniem.